EAZIE UTRECHT CS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Utrecht CS. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 20:36 Restaurant heeft verkeerde bestelling geleverd. Na gebeld te hebben gaven zende fout toe, maar wilden niets herstellen.
26 nov 2022 om 19:08 Super nice food.
21 nov 2022 om 19:21 Gewoon een bakje rijst met 3 stukjes kip en een beetje groenten. Saus ook niet karig. Zeker niet nog een keer bestellen.
12 nov 2022 om 15:06 Taste was very average. Not worth the money.
27 okt 2022 om 21:43 I picked up the order and when I got home I got something completely different than what I ordered
27 okt 2022 om 8:28 Ipv 40 minuten werd het 1.5 uur later bezorgd. Er was weinig saus ik en de raamnoedels waren te plakkerig. Zonde van me geld. Voor niets besteld. Ik heb er nauwelijks van kunnen eten !!
17 okt 2022 om 15:10 het eten was heerlijk! als altijd. de bestelling was al om half 5 s middags gedaan met als gewenste bezorgtijd 18.45 uur. Iedereen zat klaar met honger en het duurde echt te lang!!!
26 sep 2022 om 8:31 Normaal altijd tevreden. Zaten garnalen in de wok-meal, vanwege allergie hele maaltijd weg kunnen gooien. Contact krijgen met het restaurant voor een gepaste oplossing was onmogelijk. Meerdere malen proberen te bellen maar kreeg geen gehoord.
19 sep 2022 om 19:36 Heerlijk eten! Lekker warm nog, flinke porties, smaaksensatie. Zeker voor herhaling vatbaar
19 aug 2022 om 14:58 The food and delivery were good, as expected. It has less sauce than in the presencial store, but it’s acceptable to keep the paper bag in good condition. An ideia could be send more sauce separately
14 aug 2022 om 20:52 Vriendelijke bezorger Thomas lekker eten.
3 aug 2022 om 23:04 Lekker eten, super snel bezorgd